Over ons

Contactgegevens KUBUS Buitenpost

Sjoerd Tamsma

Contactpersoon: Sjoerd Tamsma

 Telefoon: 0511-760000
 E-mail: buitenpost@kubus.nl

 

 Adres: Kuipersweg 74-C
 Postcode: 9285 SW
 Plaats: Buitenpost

Sjoerd Tamsma. ‘Waarmee kan ik u helpen?’

Mijn naam is Sjoerd Tamsma, eigenaar van Kubus Drachten en Kubus Buitenpost. Na jarenlang vennoot te zijn geweest in een groter administratiekantoor heb ik in 2011 de stap genomen om alleen verder te gaan als Kubus Buitenpost. Als administratiekantoor willen we graag dicht bij u als klant staan, maar tegelijk willen we een volwaardig dienstenpakket aanbieden, zodat u kunt volstaan met een contactpersoon. Door met meerdere zelfstandige ondernemers samen te werken binnen de Kubus formule kunnen we de voordelen van een groot kantoor bieden zonder dat u hiervoor de prijs van een groot kantoor betaalt.

Ons kantoor is gekwalificeerd NOAB lid. Dit betekent dat we deel uitmaken van een selecte groep administratiekantoren die geselecteerd zijn op grond van geleverde kwaliteit en vakkennis. Dit betekent o.a. dat wij diverse verklaringen (o.a. bij de eerste aanvraag of verlenging van een transportvergunning) af mogen geven die normaal voorbehouden zijn aan gecertificeerde accountantskantoren maar ook dat de door ons geproduceerde cijfers en prognoses bij de meeste banken meer gewicht in de schaal leggen dan die van een doorsnee administratiekantoor.

Door jarenlange ervaring beschikken we over ervaring in diverse bedrijfstakken. Hierbij kunt u o.a. denken aan middenstanders, zzp'ers, transportondernemers, zorgondernemers en agrariërs. Met betrekking tot de agrarische sector gaat onze dienstverlening verder dan die van collega administratie en accountantskantoren. Zo kunnen we ook behulpzaam zijn bij het opstellen van bemestingsplannen (ook BEX en kringloopwijzer), het invullen van gecombineerde opgaves en het verzorgen van bedrijfseconomische boekhouding.

We merken dat de regelgeving steeds complexer wordt. Elke "lastenverlichting" die de overheid doorvoert betekent voor u als ondernemer een wijziging waar u op in moet spelen. Het is ons vak de regelgeving bij te houden en consequenties daarvan te overzien. Hiermee kunnen we ook u ontzorgen, zodat u er geen slapeloze nachten van hoeft te hebben.

Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek bij u op kantoor, bij u thuis of bij ons op kantoor. Onder het genot van een kop koffie doen we u graag een passend voorstel.