Kubus Buitenpost staat voor je klaar!

De administratie bijhouden is het bundelen van alle documenten binnen een organisatie. De administratie is verplicht voor iedere ondernemer. Het is belangrijk om overzicht te bewaken voor zowel jou als ondernemer als voor de belastingdienst. Uit de administratie ontstaat de boekhouding die op haar beurt het stuur van de onderneming vormt.
Bij Kubus Buitenpost doen we de administratie voor iedere ondernemer. Van ZZP-er tot BV. Met of zonder personeel.

Hoe doen we jouw administratie?

De verwerking van de administratie geschiedt bij ons met behulp van slimme automatisering. Door het aanbieden van jouw facturen en bonnen in de cloud en de handige app van Muis hoef je je slechts te beperken tot het scannen en verzenden van jouw administratie. Jouw administratie wordt vervolgens vastgelegd en geregistreerd in onze cloudomgeving.

Gemakkelijk, eenvoudig en razendsnel.

Psst… Snel in contact komen?

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je meer informatie? Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk.

  Inbegrepen documenten

  • Inkoopfacturen

  • Verkoopfacturen

  • Bonnetjes
  • Bankmutaties
  • Contracten

  • Offertes

  • Overeenkomsten

  • Belastingbrieven

  Het gemak van digitale bewaarplicht in de administratie

  Wij voldoen aan de voorwaarden voor de digitale bewaarplicht die sinds 2014 van kracht is. Het voordeel voor jou is dat de fysieke ordners niet meer nodeloos op het kantoor hoeven te staan. Wel raden we je aan om ondanks de digitale bewaarplicht toch te kiezen voor het bewaren van jouw fysieke administratie. Het is altijd handig om fysieke administratie paraat te hebben bij bijvoorbeeld een hypothecaire aanvraag of andere soortgelijke situaties. Bovendien, mocht jouw administratie onderhevig zijn aan een steekproef onderzoek van de belastingdienst dan kan dat eenvoudig bij ons op kantoor.

  Waarom is de administratie zo belangrijk?

  Een goed ingerichte administratie is een verplichting van de belastingdienst. Ook geeft een goed ingerichte administratie een duidelijk overzicht van de uiteindelijke boekhouding. De boekhouding, ofwel de resulterende cijfers uit de administratie, vormen het stuur voor de ondernemer.

  Wanneer moet ik denken aan uitbesteding van de administratie?

  Ondernemers willen uiteindelijk maar één ding; ondernemen. Wanneer je druk bent in je dagelijkse routine als ondernemer wil je niet ’s avonds nog eens aan de slag met je administratie. Toch is de administratie een verplichting van de belastingdienst. Daarnaast heb je te maken met dagelijkse veranderingen in de fiscale regelgeving. Met andere woorden, administratie kost tijd en zonder kennis van zaken uiteindelijk veel geld.

  Herken je je in het bovenstaande?
  Neem gerust contact met ons op voor een gratis adviesgesprek en offerte. We helpen meer dan graag.