Wil je een droom verwezenlijken en een bedrijf starten?

Wat de rechtsvorm ook wordt – ZZP’er, eenmanszaak, VOF of BV – je kunt al snel op heel wat valkuilen stuiten. Het kost veel tijd om je administratie goed bij te houden en het barst van de regeltjes en uitzonderingen in de belastingwereld. Kubus helpt je in deze belangrijke opstartfase de goede keuzes maken, je bedrijf boekhoudkundig en administratief goed opzetten en klassieke startersfouten voorkomen. We kunnen samen je ondernemingsplan maken of je hierbij begeleiden. Ook bij financieringsaanvragen kunnen we je helpen of deze voor je verzorgen. Maar Kubus helpt je als starter met nog veel meer.

Het opzetten van een administratie

Wij helpen je administratie opzetten en zorgen dat deze up-to-date is. Hierbij maken we veel gebruik van digitale processen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een gratis facturatieprogramma te krijgen via Kubus. Jouw Kubus adviseur brengt je op de hoogte van de belangrijke administratieve momenten in het jaar en geeft je kwartaaloverzichten om inzicht te krijgen in je financiële situatie. Omdat we zorgen voor een geheel digitale administratie blijf je permanent zelf op de hoogte.

Psst… Snel in contact komen?

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je meer informatie? Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk.

  Belastingadvies

  Voorkom dat je teveel betaalt en laat je goed inlichten door onze adviseurs.

  Wij helpen je graag!

  Online boekhouden

  Neem de volledige controle over je administratie met onze moderne technieken.

  Altijd up-to-date.

  Financieel advies

  Er verandert veel in het ondernemerslandschap en het is bijna onmogelijk om bij te blijven.

  Wij doen dat graag voor je!